Barcelona / Estocolmo +34 636 25 65 40 / +46 76 167 78 89

Näringsvärde strategiska Coaching

cascada-de-frutasNäringsvärde strategiska Coaching Coaching är en process där personen stablish vissa mål som vill uppnå, från den plats där den person som det i nuet. När det gäller närings coaching, är dessa mål relaterade till näring för personen. Och varför strategisk? Eftersom detta coaching är en metod som bygger på den strategiska korttidsterapi och använder de resurser som det ger att ta personen, så snabbt och effektivt som Möjligt, att uppnå sina mål.

INNAN DU BÖRJAR Det första du bör tänka på är om du vill träffa en utmaning (t.ex. få en viss vikt) eller övervinna ett problem (till exempel något i ditt liv förebygga eller hindra att du kan nå ditt mål). Och denna skillnad är kritisk, eftersom om du är i det andra fallet, måste du “gå igenom” detta hinder eller övervinna detta problem så att du verkligen kan vidta de åtgärder som krävs för att nå ditt mål.

Steg 1: Definiera ditt mål Denna definition bör vara specifika, mätbara, uppnåeliga, positiv, realistiska och temporalized. Vi måste fråga ourselfves, vad vill jag? Till exempel, förlorar 6 kilo i tre månader från april till juni.

Steg 2: Challenge eller problem? I de fall det finns ett hinder som hindrar dig från att gå mot ditt mål, måste du komma över det eller hitta en väg runt det.

Steg 3: Börja med de små Det innebär att ställa dig frågan: Vad är det minsta jag kunde göra i riktning mot mitt mål? Till exempel, äter 2 gånger per dag grönsaker (råa eller kokt) med måltider.

Steg 4: Varje dag göra något åt   Och så, utan att tänka på att banta, men att äta med sunt förnuft och ta små steg, du kommer att nå ditt mål.