Barcelona / Estocolmo +34 636 25 65 40 / +46 76 167 78 89

Life Coaching

camino  Life Coaching är i färd med att få alla dessa personliga mål och mål som du vill uppnå i ditt liv, om ett nytt jobb, för att starta ett nytt företag, hitta en partner, lära sig något, gör riktigt en dröm…

Vad skulle du vilja hända i ditt liv?

Ibland vet vi inte hur man ska hantera vissa situationer eller inte vet hur man ska få de resultat vi vill ha. Det finns många områden där vi skulle kunna förbättra som:

– Ändra eller förbättra i arbetet – Förbättra våra relationer – Hitta en person att dela mitt liv med – Utveckla min emotionell intelligens – växa som person – Etc. Det första är att bestämma vad jag vill? Det kommer att vara ditt mål. Du måste be om detta mål är specifika, mätbara, uppnåeliga, realistiska och då du kommer att behöva analysera vid vilken tidpunkt du är och vad du behöver. För säker på att du har många resurser som vilja, kreativitet, entusiasm, lust, en del kunskap om vad du vill uppnå eller vissa färdigheter på något specifikt och du kanske också känner någon som redan har uppnått vad du vill eller kan hjälpa dig visar vägen . Så, beroende på ditt syfte måste man undra, med alla de resurser jag har redan och målet jag vill uppnå, vad jag saknar? Vad behöver jag? Behöver jag mer erfarenhet? Mer utbildning? Vem kan hjälpa mig eller guide? Och då måste du fråga dig själv, vad är nästa steg? Den omedelbara en, den minsta mot mitt mål. Du kommer att behöva göra en plan för åtgärder som ska utföras och fastställa ett datum. För mål, är oftast planeras på 3 eller 6 månader eller 1 år och för de mål du kan schemalägga dem dagligen, veckovis eller månadsvis. Slutligen, kom ihåg att ibland vårt sinne är så van vid att göra “på samma sätt som vanligt”, därför kommer det att kosta dig börja tänka, planera, fatta beslut. Du kommer att behöva göra en insats, kanske, men låt inte ditt sinne begränsa dig.

Våga drömma!