Barcelona / Estocolmo +34 636 25 65 40 / +46 76 167 78 89

Emotionell Utbildning Workshops

Emotionell Utbildning Workshops

Personliga workshops tillväxt ger dig möjlighet att skapa en säker plats där du kan testa nya förslag genom respekt för personen och tillhörande det. Som medlem i gruppen jag har råd att vara som jag är, prova nya roller, försöker nya sätt att bete sig, att uttrycka mina farhågor, min oro och mina förhoppningar, och känner stöd av mina klasskamrater.
terapia de grupo barcelonatalleres educación emocional Temat för varje verkstad kan vara mycket olika, från en mer allmän arbete med personlig utveckling eller mer specifikt ämne. I princip är de utformade för att vara 2 eller 4 timmar, men kan alltid anpassas till behoven i gruppen. Kommande workshops emotionell utbildning (örhängen datum och plats)

  • Känslomässiga upp-och nedgångar av inre lugn
    Varför barn inte ignorera oss?
    Nutritions Coaching strategiska
    Sensualitet sexualitet

Om du har frågor om workshops eller vill föreslå en ny verkstad, kontakta mig via miriam.esquivel@mypsicologa.com

Andra workshops jag gjort:

Teen Känsla

talleres con adolescentes

(Skolor Barcelona-provinsen, 2009-2014)

Nutrition utbildning genom teater (Barcelona-provinsen Skolor 2008-2013)

Esteem och Assertiveness (Institute of Premia, 2013)

Skötsel av min kropp (Instituo Lauro, 2011)

Ätstörningar (Escuela La Esperanza, 2009)

Att hyra en verkstad eller föreläsning du bara att kontakta mig: post :. Info@mypsicologa.com – Tel +34 636 25 65 40 eller fyll i detta formulär: